Oversikt av Shell MasterCard

5/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • 50 dagers betalingsutsettelse
  • Drivstoffsavtale
  • Ingen årsgebyr
  • Krav til inntekt
  • Godkjenner ikke betalingsanmerkning
20 år
Fast inntekt
Nei
Beløp
75000 kr
Rentesats
21,50 %
Effektiv rente
26,39 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Rentefri periode
50 dager
Årsavgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder

Om Shell MasterCard

Shell Mastercard gir deg bonus på alt – overalt. Det er alltid noe å spare med et Shell Mastercard. Med dette kortet får du alle fordelene ved et bonuskort og et kredittkort i ett og samme kort. Du får tilgang til en egen fordelsportal med gode rabatter og tilbud og du blir Triumf-medlem. Skaff deg et Shell Mastercard du også, du har ingen ting å miste.

 

Vilkår for Shell Mastercard

Med et Shell Mastercard er det mulig å få inntil 75 000 kroner i kreditt. Kortets bruksgrense tilsvarer det beløpet du har fått innvilget. Det er også mulig å søke om økt kredittgrense etterhvert.

Det er inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og dersom du betaler alt ved forfall, kommer det ikke renter.

Det er ingen årsavgift eller etableringsgebyrer knyttet til dette kortet, og det koster heller ingen ting å få det. I tillegg er alle varekjøp gebyrfrie i Norge og i utlandet.

For å få søknaden innvilget kreves det at du er 20 år og at du har en fast og ryddig inntekt. Din søknad vil heller ikke bli innvilget dersom det er registrerte betalingsanmerkninger på deg.

 

Fordeler og bonuser

Som kunde blir du tilbudt en rekke gode tilbud, rabatter og bonuser. Du kan få det på flere spisesteder, nettbutikker, ferie, bredbånd, telefoni og leiebil.

I tillegg til rabatter og tilbud, blir du også medlem av Trumf via Shell Mastercard. Trumf er et lønnsomt lojalitetsprogram som sparer bonus hver gang du bruker kortet ditt. De gir deg hele 40 øre per liter drivstoff du fyller hos Shell i Norge. I tillegg til dette, gir kortet deg 1% Trumf-bonus på alle andre kjøp i hele verden. Til sammen kan du tjene opp betydelige summer med et Shell Mastercard.

 

Andre fordeler

Med Shell Mastercard kan du også få to forskjellige forsikringer.

Betalingsbeskyttelsen dekker 7% av utestående saldo hver måned du er 100% arbeidsledig eller permittert. Forsikringen trer i kraft først en etter en måned med ufrivillig arbeidsledighet eller permittering. Denne dekningen gjelder kun lønnsmottakere. Ved sykehusinnleggelse eller kritisk sykdom, trer forsikringen i kraft etter 7 dager.

Den andre forsikringen du får med kortet er tankefeil-forsikring. Dersom du fyller drivstoff og betaler med ditt Shell Mastercard, aktiverer du en forsikring som varer i 60 dager. Denne forsikringen dekker kostnader dersom du skulle være så uheldig å tanke feil drivstoff. Forsikringen dekker inntil 3 000 kr i kostnader for sanering av tanken og bytting av drivstoff filter.

 

Sammendrag

Shell Mastercard gir deg bonus på alt – overalt. Det er alltid noe å spare med dette kredittkortet. I tillegg til gode rabatter og bonuser, kan du få gode forsikringer med dette kortet. Dra utnytte av et slikt kort du og. Søk et Shell Mastercard, helt uforpliktende!