Kredittkort Diners Club

Hvilke fordeler kan jeg få i et kredittkort?

Det mange fordeler med kredittkort, men hva de består av kan variere fra kort til kort. De vanligste fordelene er at du får cash-back, rabatt, avslag på drivstoff og gratis reiseforsikring.

I dag finnes det tusenvis av ulike kredittkort og det kan være vanskelig å få oversikt. Derfor bør du bruke vår kredittkortoversikt som gir deg god info over både ulike rabatter, gebyrer, forsikringer og ikke minst hvor mye et kredittkort vil koste deg.

 

Tryggere å bruke kredittkort

Det anbefales ofte å bruke kredittkort når du er ute å reiser. Ettersom pengene ikke blir trukket direkte fra din konto, har du god tid til å sjekke at alle transaksjoner er korrekte. Dermed kan du sikre deg mot blant annet svindel.

Dersom det er en transaksjon du ikke kjenner til, kan et kredittkort redde deg. Dersom det viser seg at en transaksjon er feil er du beskyttet av kredittkortet ditt. I de aller fleste tilfeller blir du ikke nødt til å betale selv. Helt frem til du betaler fakturaen din, er det kredittkortutgiver som står for transaksjonene.

I tillegg blir du også beskyttet av finansavtaleloven som f.eks. sørger for at du får pengene tilbake når du et firma slår seg konkurs og du har allerede betalt for en tjeneste eller vare.

 

Gratis forsikringer

De fleste kredittkort tilbyr gratis reiseforsikring. Det er på premisset om at du bruker kredittkortet når du betaler reisen din (minst 50%). Betingelsene og innholdet i forsikringene varierer fra kredittkort til kredittkort.

Det er derfor alltid lurt å sjekke hva slags forsikringer de tilbyr, før du bestemmer deg for kredittkort.

Dermed kan du spare deg for mye penger, dersom du vanligvis pleier å kjøpe reiseforsikring til hver enkelt reise du drar på.

 

Bonusprogrammer

Det finnes kredittkort som er egnet for de som kjører ofte bil, de som reiser ofte med fly og de som handler ofte. Noen kredittkort har svært lukrative bonusprogrammer som gir deg muligheten til å få gratis varer og tjenester basert på ditt kredittkortforbruk.

Flyselskapet Norwegian er et godt eksempel, som gir deg bonuspoeng for hver gang du betaler flybilletter med deres Visa kredittkort. Bonuspoengene kan du bruke på nye flybilletter eller varer og tjenester.

Andre kredittkort passer godt til deg som handler mye på nettet eller bare vanlige dagligvarer. Du kan få tilgang til gode bonuser og få cash-back på alle varene du kjøper.

 

Fordeler med kredittkort

Det er med andre ord lite å miste med et kredittkort. Så lenge du har god nok orden i økonomien din, er det ingen ting som står i veien for at du skal dra utnytte av et kredittkort. Her kan du lese enda mer om kredittkort og sammenligne de beste kortene på markedet. Lykke til!