American Express kredittkort

Hva er American Express?

American Express er et av verdens mest eldste kredittkort og kalles gjerne for AmEx. Selskapet ble etablert i 1850 har hovedkontor i New York. I tillegg til kredittkort har de også reisesjekker.

I Norge kan du bruke AmEx, og det er faktisk et av de fire største kredittkortene her til lands. DNB utsteder AmEx-kredittkort i Norge. Selskapets lange erfaring i markedet har gjort dem til et svært pålitelig kredittkortutgiver, noe som også blir reflektert i deres kundeservice.

Kortet brukes over hele verden og er svært egnet for de som reiser mye, pga. ulike samarbeidspartnere som gir rabatt på bilutleie, hotellopphold, og flybilletter.

Forskjellige varianter av American Express

American Express kommer i ulike varianter, inkludert vanlig AmEx, Gold og Platinum. Forskjellen mellom disse variantene er ulike fordeler og ikke minst ulike kredittgrenser.

Kredittkortet er et av de mest konkurransedyktige kortene på markedene. De gir deg reiseforsikring, avslag på en rekke produkter og et bonusprogram der du får cash back når du bruker American Express.

Kredittkortet har også eksklusive avtaler med flere bedrifter. Blant annet samarbeider de med Skandinavian Airlines, og gir deg dermed bonuspoeng hver gang du bestiller billetter hos SAS.