Kredittkort Diners Club

Hva er Diners club?

Diners Club er et internasjonalt kortselskap fra USA. De står bak et berømte kredittkortet med flere millioner brukere og brukersteder over hele verden. Diners er svært berømt ettersom de er verdens aller første kredittkort.

I dag eies kortet av den amerikanske banken Discover Financial Services som blir drevet etter en franchisemodell. I Skandinavia er det den svenske banken SEBs datterselskap SEB kort AB som har rettighetene for drift av kredittkortet.

Diners Club i Norge

I Norge har det blitt utstedt over 180 000 Diners Club kort. Kortet er svært gunstig og gir kunder inntil 45 dagers kreditt som er rentefritt.

Kortene kommer dessuten i ulike varianter og med en rekke fordeler. Du kan f.eks. få Diners Club International som har avtale med SAS. Da blir du EuroBonus-medlem som gir deg rabatt på SAS-flybilletter.

I tillegg gir også kortene fordeler som reiseforsikring, tilbud og rabatt på varer og tjenester f.eks. hotellopphold og billeie. Kunder som har kortene kan også velge delbetaling og kjøpe ubegrenset.