Logg inn på nettbank med BankID

Hvordan søker jeg om et kredittkort?

Nå lurer du kanskje på hvordan man søker om kredittkort? Vi på fair-lån hjelper deg gjerne med det. Det er langt i fra vanskelig eller tidskrevende.

Gjennom vår sammenligningstjeneste gjør vi det enkelt for deg å finne det kredittkortet som passer deg best. Vi hjelper deg slik at du skal få de gunstigste vilkårene overhode mulig. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på kredittkort. Der lister vi opp ulike kredittkort i en enkel oversikt.

Dersom du ser etter et spesielt kredittkort, kan du kikke i vår samling av kredittkortgivere. Husk at bensinkort går også under samme kategori som «Kredittkort», ettersom mange kredittkort gir rabatt eller cashback på drivstoff.

Sammenlign kredittkortene

Etter du har sammenlignet og funnet det kortet du ønsker deg, er resten av prosessen enkel og grei. Alt du behøver å gjøre er å trykke på den grønne ‘Søk nå’ knappen knyttet til kortet du ønsker å søke om.

Hvordan man søker om kredittkort

Slik blir du sendt direkte til utgiver sin side. Der kan du enkelt og raskt fylle ut et søknadsskjema. Og som oftest får du svar på timen. I svaret vil du få informasjon om hvilke rente og kredittgrense de kan tilby deg, dersom søknaden blir innvilget.

Lykke til med søkingen!