Det er mange ting som skal overveies, når man skal ta opp et lån online. Det kan være vanskelig og tidskrevende å sette seg inn i forskjellene på de ulike lånene. Målet vårt er å informere deg mest mulig, slik at du kan danne deg en god oversikt over hva som skiller de forskjellige lånene.

Det lånet som passer best for deg, avhenger av lånebeløpet og nedbetalingstid. På vår side kan du trygt og enkelt søke om å låne penger. Vi ønsker å gjøre det lettere og finne den beste løsningen, til deg som forbruker. Derfor kan du kan selv velge om du vil sortere ut i fra effektiv rente, hvor mye du vil låne eller lånevilkår.

Vi i Fairlån tror på, at ærlig og objektiv informasjon om långiverne er nøkkelen til fornøyde kunder. Derfor har vi ingen skulte kostnader og det er helt uforpliktende å søke lån gjennom oss.

Vi opplever at åpenhet om fordeler og ulemper med lån skaper tillit mellom oss og våre kunder. Under finner du derfor en liste over de viktigste:

Fordeler ved lån

  • Ekstra likviditet når du har behov for det
  • Full fleksibilitet (mulighet til å bruke pengene på det man vil).
  • Fleksibel nedbetaling

Ulemper ved lån

  • Dyrere lån med høyere rente
  • Kan handles på impuls og være uoverveid
  • Kan få betydning av bankens vurdering av deg som boliglånskunde

Har du funnet det riktige lån online?

Når man ikke har mulighet til å spare opp til det man trenger penger til, og det er hensiktsmessig å få tilgang til pengene umiddelbart, kan et lån være løsningen. Vi i FairLån hjelper deg å få oversikt over lånalternativene, slik at du sikrer deg det lånet med lavest mulig effektiv rente. Vi er her for deg.