Oversikt av Aconto

/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Gratis og uforpliktende tjeneste
  • Tilbyr både forbrukslån og refinansiering
  • Finner de lånene med størst besparelse
  • Godkjenner ikke betalingsanmerkninger
  • Må ha en årsinntekt på over 200 000 kroner
  • Må være 21 år
Alder
21 år
Årsinntekt
Over 200 000 kroner
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Statsborgerskap
Må ha lignet til Norge de siste 3 årene
Beløp
15000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
- %
Effektiv rente
6,99 - 26,99 %
Min. alder
21 år
Min. inntekt
200 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
4 Hours
Utbetalingtid
1 Dag

Om Aconto

Aconto ønsker å hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. De hjelper deg med både forbrukslån og refinansiering. Når du søker om et lån, vil de matcher deg med de beste bankene på markedet. Du kan derfor være sikker på å få tilbudt de beste lånetilbudene!

Tjenestene deres er kostnadsfrie og uforpliktende.

 

Det kan være stor forskjell mellom rimelige og dyre forbrukslån!

Aconto har 15 saksbehandlere som jobber tett med flere banker for å sikre at hver enkelt søknad får den beste behandlingen. Da det er stor forskjell på prisen til de forskjellige forbrukslånene vil Aconto sørge for at du får det beste tilbudet, og dermed ikke ender med å betale for mye.

 

Lånevilkår hos Aconto

Aconto tilbyr lån fra 15 000 til 500 000 kroner. Løpetiden varierer fra 1 til 15 år, alt ettersom hvor stort lån du søker om. Renten blir satt individuelt hos hver enkelt kunde, og avhenger av lånebeløp og løpetid. Aconto tilbyr lån helt uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å eie hverken bil eller bolig for å søke om et lån!

Du kan gjerne søke alene, men vet dersom du søker med en medsøker, kan du oppnå enda bedre lånebetignelser.

 

I tilegg til lån, tilbyr Aconto også refinansiering. Da kan bankene hjelpe deg med å slette gammel dyr gjeld, og du kan sitte igjen med bedre vilkår og bedre kontroll på økonomien. Du vil også få bedre oversikt over dine lån, og samle alle smålån til et stort.

 

Hvem kan søke?

For å få innvilget lån gjennom Aconto er søker nødt til å være over 18 år og ha en brutto årsinntekt på over 200 000 kroner. Søknaden vil ikke bli godkjent dersom søker har inkasso eller betalingsanmerkninger. Dersom søker er selvstendig næringsdrivende, må hun eller han ha drevet i mer enn 3 år. Det er også et krav om å ha lignet til Norge de siste 3 årene.

 

Søknadsprosessen

Når du søker om lån gjennom Aconto, vil de videreformidle søknaden din til opp til 10 forskjellige banker. Det øker dine sjanser for å få innvilget et lån.

Du kan søke om lån ved hjelp av et elektronisk søknadsskjema på nett. Søknadsskjemaet tar kun få minutter å fylle ut. Videre vil søknaden bli behandlet og du kan regne med et svar innen 4 timer. Dersom du får et tilbud du ønsker å ta i mot, kan pengene være på konto allerede neste dag.

Din individuelle rente blir satt etter Aconto har foretatt en kredittsjekk av deg og din økonomi. Jo bedre økonomi du har, desto bedre betingelser vil du få.

Det er fullt mulig å innfri lånet når du måtte ønske – uten ekstra kostnader!

 

Trygghet hos Aconto

Da Aconto samarbeider med flere av de største långiverne i landet, kan du være sikker på at lånebetingelsene du får er blant de mest gunstige for deg. Aconto hjelper deg med å finne lånet med betingelser best tilpasset dine behov.

Dersom det er noe du lurer på, er telefonlinjene åpne fra 08-20 hver dag.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 14,0%. Total kostnad vil da bli 89 093 kroner. Laveste nominelle rente 6,99 %. Høyeste rente 26,9 %.

 

Sammendrag

Hos Aconto kan du låne fra  15 000 til 500 000 kroner. Tjenestene er helt kostnadsfri og du søker helt uforpliktende. Dersom du søker du kan du motta opptil 10 forskjellige tilbud.

Du kan få en nedbetalingstid på alt fra 1 til 15 år. Det betyr at du på mange måter er med til å bestemme ditt månedlige beløp.

Søk og sikre deg det beste lånet uten sikkerhet for deg.