Oversikt av Aros Finans

3.74/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Motta opptil 12 ulike lånetilbud
  • Lån opp til 500.000 kr.
  • Signer med BankID
  • Samarbeider med flere av de største aktørene i bransjen
  • Høy aldersgrense
  • Høye krav på årsinntekt
Alder
23 år
Årsinntekt
230 000 kr
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
50000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
15,8 %
Effektiv rente
15,8 - 15,8 %
Min. alder
23 år
Min. inntekt
230 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Aros Finans

Aros Finans tilbyr forbrukslån uten krav til sikkerhet. En lånesøknad hos dem tar to minutter og søknaden din blir formidlet videre til mange banker. De lar bankene konkurrere om deg. Én søknad gir deg flere forskjellige tilbud om lån. Dette skaper konkurranse mellom långiverne, og de vil strekke seg ekstra lang for å få nettopp deg som kunde.

 

Lånevilkår hos Aros Finans

Hos Aros Finans kan du søke om lån opptil 500 000 med 50 000 kroner som minstebeløp. Nedbetalingstiden kan gå fra 1 til 15 år. Du trenger ikke stille eiendeler til sikkerhet, og kan bruke pengene til hva du måtte ønske. Du kan når som helst innfri hele eller deler av lånet, akkurat som du selv ønsker det.

Gjennomsnittsrenten hos Aros Finans ligger på 11%, men settes individuelt for hver låntager. Ved at du som kunde får flere forskjellige tilbud, kan du blant annet velge etter den beste renten du blir tilbudt.

Du må være over 23 år og ha en brutto årsinntekt på minst 230 000 kroner for at du skal få søknaden innvilget. De godkjenner heller ikke søkere som allerede har betalingsanmerkninger.

 

Søknadsprosessen

Å sende en lånesøknad gjennom Aros Finans tar kun to minutter. Din eneste oppgave er å fylle ut dette skjemaet, og så vil de videreformidle din søknad til flere banker. Da gjenstår det kun for deg å velge det lånet som passer deg best. En søknad er helt gratis og uforpliktende.

Når begge parter er fornøyd med en låneavtale og den er signert kan pengene komme inn på konto. Pengene utbetales direkte til den kontoen du har oppgitt i søknaden. Det tar 1-3 virkedager til beløpet er på konto.

 

Trygghet hos Aros Finans

Aros Finans samarbeider med flere av de største aktørene, noe som er til stor fordel for deres kunder. Slik kan kunden være sikker på at de blir tilbudt det beste lånet mulig. De jobber hele tiden for å forbedre kundebetingelser og kundeopplevelsene. I tillegg operer de med et meget høyt sikkerhetsnivå, som beskytter alle dine personlige opplysninger og sørger for en sikker levering av søknaden din.

Kundeservice kan kontaktes angående generelle spørsmål. De er åpne mellom 09 og 16 alle hverdager.

 

Sammendrag

Hver dag hjelper Aros Finans kunder i Norge til bedre lånevilkår. Når du får svar og pengene utbetales,  kan du bruke pengene på hva du vil – helt kostnadsfritt og uten skjulte avgifter. Gjennom én søknad blir du tilbudt opptil 12 forskjellige lån. Velg og vrak som du selv vil. Velg Aros Finans – det er sikkert, enkelt og helt kostnadsfritt.