Oversikt av Axo Finans

4.70/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Lar bankene kjempe om å få deg som kunde
  • Jobber for deg mot bankene
  • Lån opptil 500.000 kroner
  • Uspesifiserte betingelser
Årsinntekt
Fast inntekt
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
22 %
Effektiv rente
7,4 - 24,4 %
Min. alder
18 år
Min. inntekt
200 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
24 Hours
Utbetalingtid
1 Dag

Om Axo Finans

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og refinansiering. De hjelper deg gjennom hele prosessen. Axo Finans jobber for deg mot bankene. Behøver du penger eller refinansiering av gammel dyr gjeld, er Axo der for deg. Det koster ingen ting og du får det beste tilbudet.

 

Lånevilkår hos Axo Finans

Renten blir satt individuelt etter en helhetsvurdering av din søknad. I lånetilbudet vil du se nominell og effektiv rente, samt hva månedsbeløpet ditt blir. Dette betyr ingen skjulte kostnader eller gebyrer.  Effektiv rente er fra 8,3% til 24,4%.

Gjennom Axo Finans har du muligheten til å låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. Det blir ikke stilt krav til sikkerhet. Dermed kan du disponere lånet akkurat som du selv ønsker. Nedbetalingstiden kan gå fra alt mellom 1 til 15 år.

Det kreves at du sender inn lønnsslipp og sist års selvangivelse for at søknaden skal bli godkjent. Betingelser slik som alder, inntekt og statsborgerskap er individuelt for alle bankene Axo Finans samarbeider med. Minstekrav for alder er 18 år.

 

Søknadsprosessen

Når du sender inn en søknad elektronisk hos Axo Finans, vil søknaden bli behandlet av flere banker. Når alle bankene har rukket å vurdere din søknad, vil du bli presentert det beste tilbudet. På den måten blir bankene nødt til å kjempe om deg som kunde, og ikke omvendt.

En søknad er uforpliktende, gratis og trygg.

 

Trygghet hos Axo Finans

Axo Finans samarbeider med 7 av de største långiverne på markedet. Dette gir deg tilgang til markedets beste lånevilkår. En søknad er helt uforpliktende, du trenger ikke å takke ja dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Dersom du ønsker raskere behandling av din søknad eller dersom du lurer på noe, kan du kontakte kundesenteret på Facebook, chat eller telefon.

Ønsker du å nedbetale lånet raskere enn avtalt eller innfri lånet i sin helhet, kan du gjøre det helt uten ekstra kostnader.

Axo Finans er regulert av Finanstilsynet. Det betyr at de ikke har muligheten til å motta godtgjørelse fra andre enn deres partnere. Dermed blir tjeneste gratis for alle kunder.

Sammendrag

Axo Finans jobber for at du skal få de beste vilkårene overhode mulig. Søknaden din blir sendt til flere banker. Dermed vet bankene at de er nødt til å gi ekstra gode vilkår for å få deg som kunde. Lån opp til 500 000 kroner uten å stille til sikkerhet. Disse pengene kan du bruke akkurat som du vil, uten av at noen blander seg opp i det.

Søk helt gratis, trygt og uforpliktende hos Axo Finans du også.