Oversikt av Bank Norwegian

3.87/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Forbrukslån med høy kreditt
 • Tilbyr både lån og refinansiering
 • 15 års nedbetalingstid
 • Ingen individuell veiledning eller rådgivning
 • Norsk statsborger
 • Godtar ikke betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
Alder
23 år
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Ingen
Beløp
5000 - 600000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
21,24 %
Effektiv rente
9,59 - 39,68 %
Min. alder
23 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
30 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian er et etablert lånefirma, med over 30 000 kunder, som tilbyr diverse finansieringsprodukter. De tilbyr alt fra forbrukslån, refinansiering, båtlån og kredittkort, både med og uten sikkerhet. Videre legger de et stort fokus på å skape tillit slik at du alltid kan være trygg når du inngår en avtale.

En klar fordel med Bank Norwegian er at hele deres virksomhet foregår på nettet gjennom selvbetjeningsløsninger. Dette vil si at du kan raskt og enkelt klare hele låneprossessen på nettet. Som en ekstra bonus medfører denne løsning at låneomkostningene kan minimeres. Dette kommer av at en slik løsning krever minimalt med arbeidskraft.

Ulempen ved denne løsning kan i midlertidig være at Bank Norwegian som konsekvens ikke tilbyr noen form for individuell veiledning og rådgivning, hvis du skulle ha spørsmål eller være i tvil om hvilket lån som passer deg og dine behov best.

 

Bank Norwegians visjon

Bank Norwegian retter seg hovedsakelig mot det private marked og tilbyr standardiserte, enkle innskudds – og utlånsprodukter på nett. De har et stort fokus på kundetilfredshet og jobber hardt for å kunne tilby:

 • Finansieringsprodukter med de nyeste teknologier og innovasjoner
 • De beste finansielle tjenestene i markedet
 • Et transparent kundeforhold med markedets beste betingelser
 • En lett tilgjengelig og serviceinnstilt kundeservice

 

Hva tilbyr Bank Norwegian?

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån, kredittkort og refinansiering av små lån. Fordelen med å oppta forbrukslån er at du kan få samlet alt i et større forbrukslån, fremfor å ha diverse avbetalingsordninger som kan være vanskelige å holde styr på. Ytterligere er det mulighet for refinansieringslån, slik at du kan bli kvitt diverse dyre smålån og heller samle det hele i et oversiktlig lån.

Hos Bank Norwegian kan du signere elektronisk med BankID og dermed få en rask søknadsbehandling. Lånebeløpet strekker seg over et brett spenn og du får muligheten til å fra 5000 til 500 000 kr, til en rente mellom 8,99 og 21,24, avhengig av din økonomiske situasjon. Videre skal det også nevnes at det foreligger et etableringsgebyr på 950 kroner.

 

Nedbetalingstid

Som låner hos Bank Norwegian har man opp til 15 år til at tilbakebetale lånebeløpet. Tilbakebetalingsprossen fungerer slik at du betaler et fast avdrag hver måned. Beløpet velger du selv, hvilket betyr at du selv kan velge og lånet blir tilbakebetalt på få måneder eller 15 år. Som nevnt ovenfor får du en fast individuell rente, avhengig av din økonomi. Disse renter vil tilskrives hver måned.

 

Historie

Bank Norwegian ble stiftet i 2007 og er et heleid datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA. Det norske nettbankselskapet er en kjent og seriøs aktør i finanseringsmarkedet og hadde ved utgangen av 2015 over en halv million kredittkortkunder, nesten 100 000 lånekunder og innskuddskunder.  De har en rekke gode fordeler og gir gunstige rabatter på både nettkjøp og fysiske kjøp i utvalgte butikker.

 

Hvilke krav stilles kunder hos Norwegian Bank?

For å få innvilget søknad hos Bank Norwegian blir en rekke krav stilt:

 • Du må være 18 år ved søketidspunktet
 • Ha norsk statsborgerskap og bodd i Norge 3 sammenhengende år
 • Ha ingen aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker

For å kunne oppnå maks kreditt skal du ha både god tilbakebetalingsevne og en fast inntekt. Hver kunde blir vurdert individuelt, og uansett hvor mye du får i kreditt, så vil de alltid gi deg en grundig vurdering og en raskt tilbakemelding på søknaden.

 

Låneeksempel

Lån 15 000 kroner over 1 år til en effektiv rente på 269,46%. Kostnad: 8402. Totalt vil lånet da koste 23 402 kr. Max effektiv rente: 409,10%.

 

Hva synes andre om Bank Norwegian?

Bank Norwegian rangerer svært høyt i en rekke uavhengige tester, og er blitt kåret til «Best i test» hele tre år på rad. Videre har forbrukertjenesten Kredittesten.no, en nøytral aktør som sammenligner ulike forbrukslån, kredittkort og refinansieringslån, rangert de blant de beste. Selv om det kommer flere nye aktører i finansieringsmarkedet har de klart å bevare sin plass blant de beste. Dette er gjort ved å lytte til kundenes behov og endre deres produkter deretter – ikke rart at Bank Norwegian er en storfavoritt blant nordmenn.