Oversikt av Easybank

/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Lån opp til 500 000 kroner
 • Tilbyr både forbrukslån og refinansiering
 • Bruk pengene til det du vil
 • Avdragsfrihet på inntil 5 år
 • Du må være over 23 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Godtar ikke betalingsanmerkninger
Alder
23
Betalingsanmerkinger
Nei
Statsborgerskap
Norsk
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
- %
Effektiv rente
9,62 - 23,92 %
Min. alder
23 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
995 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
1 Dag

Om Easybank

Easybank er en finansiell tjeneste som baserer seg på en norsk bank som lenge har eksistert i Norge. Finanstilsynet ga banken lisens i 2003 og i 2016 skiftet banken navn til Easybank.

 

Produkter

Easybank tilbyr produkter innenfor sparing, finansiering og betalingsformidling. Disse er ikke kun rettet mot personmarkedet, men også organisasjoner og bedrifter. Etter Easybanks overtakelse har fokuset på produktene endret seg fra å være en tradisjonell bankvirksomhet til å handle mer om forbruks- og bilfinansiering. I tillegg til dette kan du også få spareprodukter med sikker og god avkastning.

 

Hva tilbyr Easybank?

 

Forbrukslån

Easybank tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 500 000 kroner. Dette er lån hvor du ikke trenger å stille eiendeler til sikkerhet, hvilket vil si at du ikke trenger å ta pant i hverken bil eller hus for å kunne få lånet godkjent.

Renten starter på 7,49%, men settes på bakgrunn av din økonomiske situasjon. Jo mer kontroll du har på din økonomi, og jo høyere inntekt du har, jo lavere rente vil du få.

Easybank sine forbrukslån er fleksible. Det vil si at dersom dine lånebehov skulle endre seg underveis, er det bare å ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg med en løsning.

Når du tar et lån hos Leasybank står du helt fritt til å selv bestemme hva du vil bruke pengene til. Det er ingen andre som blander seg i det.

Easybank tilbyr også avdragsfrihet på inntil 5 år når du tar et forbrukslån!

 

Refinansiering

Hos Easybank kan du også få tilbudt refinansiering. Dette kan være en god løsning dersom du har mange smålån, eller rett og slett bare trenger bedre tid på å betale dine regninger. Ved å ta et refinansieringslån kan du samle alle smålån til et stort, og få en ny og lengre løpetid.

 

Lånebeløp

Hos Easybank kan du låne alt fra 10 000 til 500 000 kroner. Renten avhenger av din økonomiske situasjon, og vil bli satt deretter.

Når du låner penger hos Easybank er det helt opp til deg hva pengene skal brukes til. Det kreves ingen sikkerhet for lånet, hvilket også kan gjenspeiles litt på renten.

I og med at Easybanks lånebeløp kan variere fra 10 000 til 500 000 kroner, passer disse lån til deg som ønsker finansiering til både små og store drømmer!

Ved å bruke vår lånekalkulator, kan du enkelt skaffe deg en oversikt over hvor mye lånet kommer til å koste deg totalt.

 

Nedbetalingstid

Som låntaker hos Easybank kan du få opp til 15 års nedbetalingstid. Du vil betale et fast avdrag hver måned for å låne pengene, inntil lånet er tilbakebetalt. Du velger selv hvor stort dette månedlige beløpet skal være, ved selv å bestemme nedbetalingstid og lånebeløp. Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo dyrere vil dine månedlige betalinger altså bli. Som nevnt over avhenger renten av din økonomiske situasjon, og vil også ha en betydning for dine innbetalinger.

 

Søknadsprosessen

Når du søker om et lån hos Easybank vil du få vite hvor mye du kan låne, og hvilken rente de kan tilby deg. Du signerer låneavtalen via BankID. Det gjør søknadsprosessen sikrere og hurtigere.

Dog stilles det visse krav til at du som søker kan få innvilget et lån:

 • Du må være over 23 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Du kan ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Du må ha 3 års ligningshistorikk