Oversikt av Ferratum Ekspresskreditt

4.33/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Små beløp og kort nedbetalingstid
  • Ingen skjulte kostnader
  • Betal kun for kreditten du benytter
  • Høye renter
  • Maks låneramme på 20 000 kr
  • Norsk telefon nummer og adresse
Alder
21 år
Betalingsanmerkinger
Ja
Beløp
1000 - 20000 kr
Løpetid
3 - 12 Måneder
Rentesats
- %
Effektiv rente
0 - 409,10 %
Min. alder
21 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
--
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
1 Dag

Om Ferratum Ekspresskreditt

Ferratum gruppen driver virksomhet i 23 land og har over én million fornøyde kunder. De har levert mikrolån til kunder i 10 år og vet hva de driver med. De leverer små lån perfekte dersom du trenger penger med en gang, men ikke får lønning før neste uke.

De gir deg muligheten til å reparere bilen idag, og betale tilbake når lønnen kommer inn i løpet av den neste uken. Ekspresskreditt hos Ferratum Bank er enkle og raske lån med online søking. Enklere blir det nesten ikke.

 

Lånevilkår hos Ferratum Bank

Ferratum tilbyr blant annet ekspresskreditt, som er mindre lån med kort nedbetalingsperiode. Du kan låne mellom 1 000 og 6 000 kroner. Nedbetalingsperioden kan være på mellom 15 og 45 dager.

Et annet alternativ er Ferratum Credit. Med dette lånet kan du låne opp til 15 000 kroner. Med denne typen lån får du fleksible uttak og du kan du betale tilbake i eget tempo.

Ved bruk av lånekalkulatoren på hjemmesiden, kan du se alle kostnader knyttet til lånet. Dermed blir det ingen skjulte renteavgifter eller gebyrer som kommer på lånet. Renten avhenger av størrelsen på lånet og løpetiden. Den varier fra 328.5% til 340.67%.

Dersom du har fylt 21 år er det lite som står i veien for at du skal kunne søke om et slikt lån. Alt du behøver er en e-postadresse, et norskt mobilnummer og en norsk bankkonto. Dette er de eneste kravene Ferratum krever av deg som søker.

 

Søknadsprosessen

Det er raskt å søke om et lite lån hos Ferratum Bank. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et raskt søknadsskjema på deres hjemmeside. Selve prosessen tar maks 10 minutter. Når søknaden er ferdig behandlet vil kunden bli kontaktet på SMS. Dersom søknaden er godkjent vil SMSen fortelle at pengene er overført. Dette er mulig fordi du signerer med egen BankID når du fyller ut søknaden.

 

Trygghet hos Ferratum Bank

Ferratum Bank har god kundesupport og tilbyr bra service og høy fleksibilitet. Dette gir tryggheten til kunden. Kundeservice er åpent alle hverdager fra klokken 09.00 til 17.00. I åpningstiden er det mulig å nå dem på e-post, over telefon eller på chatten på hjemmesiden deres.

Bruker du lånekalkulatoren, kan du føle deg trygg på at det ikke kommer noen skjulte kostnader. Du vet hva du får og hvor mye det vil koste deg.

Det er også fullt mulig å innfri lånet før forfallsdato. Alt du behøver å gjøre er å kontake kundeservice, så hjelper de deg videre.

 

Låneeksempel med Ferratum Credit

Lån 20 000 kroner med en årlig effektiv rente på 258,02%, og en kostnad á 13 550 kr. Da må du betale tilbake 2 792 hver måned i 12 måneder. Totalt vil lånet da koste 33 550 kroner.

Sammendrag

Ferratum Bank har bygget opp sin kunnskap i over ti år, og er derfor en et trygt valg i jungelen av lån du kan få over nettet. Søknadsprosessen enkel og grei, og gjort på kun få minutter. Du behøver verken å ha høy inntekt eller å ha vært norsk statsborger i lang tid for å få lån hos Ferratum Bank.

Dermed kan nesten alle få hjelp til å betale hverdagslige overraskelser, frem til deres egen lønning kommer på konto. Søk om lån hos Ferratum Bank – og få penger på konto du og. Lykke til!