Oversikt av Finanshjelp24

/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Lån opp til 500 000 kroner
  • Lang løpetid på opp til 15 år
  • Mange samarbeidspartnere
  • Godkjenner ikke betalingsanmerkninger
  • Årsinntekt på minimum 120 000 kroner
  • Norsk statsborgerskap
Alder
18
Betalingsanmerkinger
Nei
Årsinntekt
120000
Statsborgerskap
Norsk
Beløp
5000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
26,9 %
Effektiv rente
9,2 - 33,3 %
Min. alder
18 år
Min. inntekt
120 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
290 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
2 Dager

Om Finanshjelp24

Finanshjelp24 har ett mål, og det er gjøre det enkelt for deg å velge finanstjenester! De har hatt over 200 000 private brukere, som de 2 siste årene har dratt nytte av deres tjeneste. Hos Finanshjelp24 kan du hente pristilbud på nett – helt gratis og uten forpliktelser!

På deres nettside kan du søke lån opp til 500 000 kroner og fritt bruke de til det du vil! Du kan også velge om du heller vil samle alle dine smålån, og få et stort i stedet. Det kan ofte være en god ide dersom du sliter med å holde styr på alle regninger og lån, og kunne tenke deg mer kontroll.

Du søker lån ved hjelp av et skjema på deres nettside. Når du sender inn en søknad vil Finanshjelp24 videreformidle den til flere banker, slik du får det beste lånetilbudet og finner det lånet som passer best for deg og din økonomi.

 

Finanshjelp24s visjon

For at Finanshjelp24 skal kunne gi deres kunder de beste lånetilbudene, har de utviklet en effektiv søknadsprosess. Denne kan du som forbruker benytte deg fritt av – uten at du trenger å forplikte deg til noe lån. De har stort fokus på kundene og jobber hardt for at det skal være enkelt for deres kunder å velge finanstjenester.

 

Samarbeidspartnere

Finanshjelp24 samarbeider med en rekke samarbeidspartnere, slik at de kan sikre sine kunde best mulig vilkår og de beste finanstjenestene.

Noen av deres samarbeidspartnere:

Netbooster, Facebook, Gravity, Google, Bing (Microsoft), Zanox, Adtraction, Leadspartner AS, Adform, Doubleclick, Nettavisen, sol.no, Centrum Finans AS, Adservice osv.

 

Lånebeløp

Hos Finanshjelp24 kan du låne alt fra 5 000 til 500 000 kroner. 500 000 kan gjøre en enorm forskjell i din privatøkonomi – uansett hva du skulle ønske å bruke dem til. Et lån kan være en god løsning for deg dersom du trenger litt ekstra penger til uforutsette regninger, eller rett og slett bare drømmer om en ferie. Det kreves ingen sikkerhet for lånet, derfor er renten som oftes også litt høyere enn for eksempel ved boliglån hvor det tas sikkerhet i boligen.

Finanshjelp24 passer derfor til deg som har både store og små drømmer!

Hvis du ønsker å danne deg en god oversikt over hva lånet vil koste deg, kan du enkelt bruke vår lånekalkulator til å beregne dette.

 

Nedbetalingstid

Når du låner penger hos Finanshjelp24, kan du bruke opp til 15 år på å tilbakebetale lånebeløpet. Du betaler tilbake lånet ved å betale et fast beløp hver måned. Du velger selv hvor mye du vil betale tilbake, avhengig av hvor mye du låner og hvor lang nedbetalingstid du velger. Du kan velge om du vil betale tilbake pengene i løpet av få måneder, eller om du vil strekke det over 15 år. Den effektive rente du får er individuell, men vanligvis ligger den mellom 9,2% til 33,3%.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 16,6%. Det forekommer et etableringsgebyr på 950 kroner. Totalt vil lånet koste 93 730. Max effektiv rente: 33,3%.

 

Krav for å søke online

For å kunne søke et lån online hos Finanshjelp24 må du oppfylle noen krav. Disse kravene er:

  • Du må være lignet/ skattet til Norge i over 3 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en minimums årsinntekt på 120 000 kroner
  • Du må være minst 18 år gammel