Oversikt av Fokuslån

3.73/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Tilbyr avdragsfrie perioder
  • Mulighet til å innfri hele lånet når som helst
  • Oversiktlig nettside
  • Høyt etableringsgebyr
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Må ha fast inntekt
Alder
20 år
Bosted
Norge i minst 3 år sammenhengende
Betalingsanmerkinger
Nei
Årsinntekt
Fast inntekt
Beløp
10000 - 75000 kr
Løpetid
12 - 80 Måneder
Rentesats
26,08 %
Effektiv rente
20,33 - 52,85 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
1820 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
1 Dag

Om Fokuslån

Fokuslån er lånet med fokus på dine behov. Med dette lånet kan du nedbetale hele lånet når det passer for deg, eller du kan velge en rente- og avdragsfri periode utifra dine behov. Bruk pengene til hva du vil, når du vil. Med gode råd om økomomi og lån passer Fokuslån på at du får et lån på dine betingelser.

 

Lånevilkår hos Fokuslån

Fokuslån tilbyr lån på mellom 10 000 og 75 000 kroner. Dette er forbrukslån uten sikkerhet, noe som betyr at du kan bruke pengene på akkurat det du selv ønsker. Du kan velge en løpetid fra 24 til 80 måneder. Du kan også velge en rente- og avdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dager.

Etter å ha mottatt din søknad vil Fokuslån foreta en kredittvurdering av deg, der renten vil bli fastsatt. Maks effektiv rente er 52,83%. Men desto bedre personlig økonomi du har, jo lavere effektiv rente vil du bli tilbudt på lånet ditt.

Fokuslån setter enkelte krav for at søkeren skal få innvilget søknaden. De krever at du er minst 20 år og at du har en fast inntekt. Søkeren er også nødt til å ha vært registrert i Folkeregisteret i Norge sammenhengende i minimum tre år. De innvilger heller ikke lån til søkere som allerede har betalingsanmerkninger.

 

Søknadsprosessen

Å søke om lån her er innmari enkelt og raskt. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en kort søknad på nettet. Du kan forvente svar innen en time, så lenge du søker innenfor åpningstiden. Dersom du godkjenner lånetilbudet, kan du signere avtalen og få pengene inn på konto allerede neste dag. Noen ganger allerede samme dag.

Det er kun tre trinn; Bestem deg for beløpet som passer for deg og din økonomi, tast inn dine personlige opplysninger og så får du raskt svar innen en time.

 

Trygghet hos Fokuslån

Dersom du har noen spørsmål angående lån eller økonomi, er Fokuslån sitt kundesenter oppe alle ukedager mellom klokken 08 og 18. De er også tilgjengelige på mail. Du får svar så raskt som mulig.

Fokuslån har flere gode råd om økonomi. Følger du disse rådene, vil et lån for deg være trygt og skape balanse fremfor ubalanse i din økonomi. De tilbyr også rente- og avdragsfrie perioder som er med på å skape økonomisk frihet for deg. Alt er tilrettelagt for at du skal ha den beste og billigste opplevelsen rundt å ta opp lån.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 23,90%. Kostnad: 41 850 kr. Totalt vil lånet da koste 106 850 kroner. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

 

Sammendrag

Fokuslån sier de har lånet med fokus på dine behov, enkelt og greit. Ved å tilby fleksibel nedbetaling med mulighet for rente- og avdragsfri periode og full nedbetaling når som helst, kan de innfri lovordet sitt.