Oversikt av Frogtail

3.62/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Lån uten sikkerhet
  • Personlig rente
  • Oversiktlig hjemmeside
  • Gratis og uforpliktende søknad
  • Godkjenner ikke betalingsanmerkninger
  • Kundeservice stengt i helgene
Alder
20 år
Årsinntekt
Skattbar inntekt
Statsborgerskap
Folkeregistrert i Norge
Inkasso
Ikke gjeld hos namsmannen
Beløp
10000 - 50000 kr
Løpetid
12 - 36 Måneder
Rentesats
29 %
Effektiv rente
37,2 - 152,7 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
495 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 minutter
Utbetalingtid
120 minutter

Om Frogtail

Med et lån fra Frogtail kan du få hjelp til å dekke uforutsette utgifter eller oppfylle utenlandsdrømmen. De krever ingen sikkerhet og du kan bruke pengene slik du selv ønsker. Oppfyller du kravene som søker, er dette lånet superenkelt. Søknadsprosessen er rask, gratis og helt uforpliktende.

 

Lånevilkår hos Frogtail

Hos Frogtail kan du søke om lån fra 10 000 opp til 50 000 kroner uten sikkerhet. Hva du vil bruke pengene på er helt opp til deg. Tilbakebetalingstiden går fra 1 til 3 år.

Den effektive renten blir bestemt etter dine personlige kredittopplysninger. Jo mindre risiko de vurderer deg til å være, desto lavere effektiv rente blir du tilbudt. Deres nominelle rente ligger mellom 11,9 og 29% på lån med 3 års nedbetalingstid.

Frogtail krever at søker er 20 år og Folkeregistrert i Norge, for at søknaden skal bli innvilget. Ellers krever de at du skatter og at du ikke allerede har gjeld hos namsmannen. Oppfyller du disse kravene, skal det ikke være et problem å få tatt opp et lån hos Frogtail.

 

Søknadsprosessen

Helt i starten av søknadsprosessen taster du inn telefonnummer og får en engangskode på SMS som du skal bruke videre i søknadsskjemaet. Som ny kunde er du nødt til å identifisere deg med hjelp av BankID. I søknaden oppgir man noen personlige opplysninger som månedlig inntekt og kontaktinformasjon. På bakgrunn av denne informasjonen kan Frogtail foreta en individuell kredittsjekk på deg. Du får også muligheten til å velge ønsket beløp samt nedbetalingstid.

Hele denne prosessen er helt gratis og uforpliktende. Den er også meget enkel å foreta seg på enten datamaskin eller smarttelefon. Godkjenn lånet eller avbryt, det er helt opp til deg.

Dersom en avtale blir underskrevet, vil pengene bli utbetalt direkte til din ønskede bankkonto.

Trygghet hos Frogtail

Frogtail jobber hele tiden for å videreutvikle sine produkter. De jobber for at du som kunde skal få et tilbud som er så tilpasset dine behov som overhode mulig. Samtidig forsøker de å være så tydelige som mulig, slik at ingen kostnader skal komme overraskende på låntager.

Kundeservice er på plass alle hverdager fra 09 til 17. Det er også mulig å sende e-post, og til og med brev vil bli besvart.

 

Sammendrag

Hos Frogtail kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet. Disse pengene kan du bruke til hva du vil, uten av at noen legger seg opp i det. Søkeprosessen er enkel og rask.

De er for deg som trenger et ekstra tilskudd i hverdagen. Utgifter kan komme uventet, og da er det flott at Frogtail er her for å hjelpe deg når du har behov.