Oversikt av Instabank

4.67/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Fleksibelt lån uten sikkerhet
  • Refinansiering
  • Tar kundene på alvor
  • Høyt krav om inntekt
  • Godkjenner ikke betalingsanmerkninger
Alder
23 år
Betalingsanmerkinger
Nei
Årsinntekt
Minst 250 000 kroner
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
36 - 180 Måneder
Rentesats
- %
Effektiv rente
7,9 - 19,99 %
Min. alder
23 år
Min. inntekt
250 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
24 Hours
Utbetalingtid
2 Dager

Om Instabank

Instabank tenker ikke som en bank, de tenker som deg. På denne måten ønsker de å hjelpe deg med å muliggjøre dine små og store ambisjoner. De er en ny digital bank som blant annet tilbyr lån med fleksibel nedbetaling og refinansiering. De ønsker å gjøre din hverdag bedre og enklere. Derfor tilbyr de enkle løsninger for deg som kunde. Bruk pengene du låner til hva du vil, de kommer ikke til å legge seg opp i det.

 

Lånevilkår hos Instabank

Hos Instabank kan du låne alt fra 5 000 til 500 000 kroner. Du kan velge fleksibel nedbetaling eller en nedbetalingstid på 3-15 år. Du kan også velge mellom fleksibel eller fast månedlig nedbetaling. Dette er fleksible lån hvor du ikke er nødt til å stille til sikkerhet. Dermed kan du bruke pengene til akkurat hva du vil.

Nominell rente ligger på mellom 7.90% og 19.99%. Instabank bruker en kredittscoremodell og dine kredittopplysninger for å vurdere deg som kunde. Ut i fra denne vurderingen vil avgjøre om du får søknaden din innvilget og hvilke effektiv rente du eventuelt blir tilbudt.

For å få en søknad innvilget hos Instabank er du nødt til å være minst 23 år og ha en fast årlig inntekt på 250 000 kroner. Din alder og valgte nedbetalingstid skal ikke overstige 80+. De godkjenner ikke søknaden din dersom du har betalingsanmerkninger.

 

Søknadsprosessen

Du kan søke helt uforpliktende om lån hos Instabank. Du kan få tilbud om personlige og fleksible lån som er tilpasset deg og din økonomi. Søknadsprosessen er rask og enkel ved hjelp av et digitalt søknadsskjema. Du får svar på søknaden umiddelbart. Det hender noen ganger at de behøver litt lenger tid til å behandle søknaden din, men som oftest vil kundene få svar innen et døgn. Dersom du ønsker å godta tilbudet du får, kan avtalen enkelt signeres ved hjelp av BankID. Når det er gjort, er pengene raskt inne på konto.

 

Trygghet hos Instabank

Hos Instabank har du også muligheten til å tegne en betalingsforsikring. Denne forsikringen vil skape trygghet for deg, dersom det uforutsette skjer. Betalingsforsikringen omfatter tap av liv, arbeidsuførhet, ufrivillig tap av arbeid og sykehusinnleggelse. I slike tilfeller er det godt å ha en forsikring som sørger for at lånet blir betalt. Du har dessuten 14 dagers angrerett fra du tegner forsikringen.

Dersom det er noe du lurer på, kan du enkelt nå dem på telefon alle dager, bortsett fra lørdag. Mandag til torsdag kan de nåes fra 07-22, fredag 07-20 og søndag fra 14-18.

 

Sammendrag

Instabank tar kundene på alvor. De tilbyr fleksible personlån til de som ønsker friheten til å velge. Dersom du trenger penger til oppussing av kjøkken eller reperasjon av bil, er dette låner egnet for deg. De tilbyr også refinansiering til de som ønsker full kontroll over økonomien. Det anbefales også at du tegner betalingsforsikring når du tar opp et lån hos Instabank. Det kan sikre din økonomi, dersom det uforutsette skulle skje.

Dersom du søker idag får du svar allerede i morgen. Enkelt, raskt, trygt og helt uforpliktende.