Oversikt av Klikklån

4.31/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Tilbyr lån med BankID-signering
  • Gir deg skreddersydde lån tilpasset din personlige økonomi
  • Stiller ingen spørsmål til hva du skal bruke pengene til
  • Lav kredittgrense (40 000 kr)
  • Høyt årsgebyr
  • Termingebyr tilkommer
Alder
21 år
Årsinntekt
Fast
Statsborgerskap
Norsk
Inkasso
Nei
Betalingsanmerkinger
Nei
Beløp
5000 - 40000 kr
Løpetid
12 - 72 Måneder
Rentesats
23,9 %
Effektiv rente
13,42 - 52,85 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
695 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
1 Dag

Om Klikklån

KlikkLån er et resultat av samarbeidet med selskapet THORN, som ble etablert i 1975. Dette samarbeidet har ført til at KlikkLån er et svært egnet lånetilbud for de som trenger finansiering til kjøp av bl.a. hvitevarer og forbrukerelektronikk. De er kjent som de raskeste lånetilbyderne på markedet, ettersom du får svar straks du har fylt ut søknadsskjemaet. Signering med BankID gjør at du kan få pengene tilsendt din bankkonto på samme dag som lånet blir godkjent.

 

Visjon

KlikkLån jobber hardt for at både nye og gamle kunder skal få enda lavere rente, lengre nedbetalingstid og ikke minst høy kredittgrense. Samtidig jobber de flittig med å:

  • Tilby de beste finansieringsproduktene i markedet
  • Et kundeservice som er alltid klar for å hjelper kunde
  • Tilpasse alle lånetilbud for ulike økonomiske situasjoner
  • Alltid gi en grundig vurdering av alles søknader raskt og effektivt

 

Historie

Da KlikkLån startet sitt samarbeid med THORN på 80-tallet, førte dette til en rekke positive endringer i KlikkLåns portefølje av finansieringsprodukter. En viktig konsekvens var at de kunne tilby lån med et høyt beløp. I tillegg til dette kunne de tilby en lav rente og en lang nedbetalingstid. KlikkLån har blitt svært populære de siste årene og dette har bidratt til at de har fornyet sine tjenester og effektivisert sin søknadsprosess.

 

Hva tilbyr KlikkLån?

Hos KlikkLån kan du få både kontantlån og forbrukslån. Lånetilbudenes innhold vil være avhengig av din personlige økonomiske situasjon. KlikkLån vil alltid forsøke gi deg det mest gunstige lånet, både i forhold til din betalingsevne og hvor mye penger du ønsker å låne. Som regel vil lav nedbetalingsevne føre til høyere rentesats, og det motsatte hvis du har god betalingshistorikk. KlikkLån vil derimot vurdere kundeforholdet over tid og kan gi deg høyere kreditt dersom du har vært flink med å tilbakebetale lån. Hvis du oppfyller alle kravene som beskrevet skal de lite til for at du ikke får innvilget søknaden. Hvis søknaden blir innvilget bør du bruke BankID for signeringen, dette gjør at du kan overføre penger til kontoen på samme dag som søknaden blir godkjent.

 

Låneeksempel

Lån 25 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 26,24%. Kostnad: 17 716 kr. Totalt vil lånet da koste 42 716 kr.

 

Hva synes andre om KlikkLån?

KlikkLån er en solid aktør i markedet, men ifølge forbrukertjenesten Testerne AS så har det et godt forbedringspotensiale. Mange av deres finansieringsprodukter er svært attraktive, men et årlig gebyr og termingebyr trekker ned på Testerne AS sin vurdering. På en annen side har KlikkLån vist god evne til å endre sine produkter basert på tilbakemeldinger fra kunder. F.eks. behovet for raskere søknadsprosess gjorde at de innførte BankID-signering på søkn