Oversikt av Klikklån

3.84/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Svært rask søknadsprosess
 • Tilbyr lån på dagen med BankID-signering
 • Gir deg skreddersydde lån tilpasset din personlige økonomi
 • Har konkurransedyktig rentesats
 • Stiller ingen spørsmål til hva du skal bruke pengene til
 • Gir deg lavere rentesats dersom du har høy inntekt
 • Lav kredittgrense (40 000 kr)
 • Høyt årsgebyr
 • Termingebyr tilkommer
Alder
21 år
Årsinntekt
Fast
Statsborgerskap
Norsk
Inkasso
Nei
Betalingsanmerkinger
Nei
Beløp
5000 - 40000 kr
Løpetid
12 - 72 Måneder
Rentesats
9,9 - 23,9 %
Effektiv rente
13,00 - 27,06 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
695 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
120 minutter

Om Klikklån

KlikkLån er et resultat av samarbeidet med selskapet THORN, som ble etablert i 1975. Dette produktive samarbeidet har ført til at KlikkLån er en svært egnet lånetilbud for de som trenger finansiering til kjøp av bl.a. hvitevarer og forbrukerelektronikk. KlikkLån er kjent som de mest raskeste lånetilbyderne i markedet ettersom du får svar straks du har fylt ut søknadsskjemaet. Signering med BankID gjør at du kan få pengene tilsendt din bankkonto på samme dag som lånet blir godkjent.

Visjon

KlikkLån jobber hardt for at både nye og gamle kunder skal få enda lavere rente, lengre nedbetalingstid og ikke minst høy kredittgrense for de som trenger det. Samtidig jobber de flittig med å:

 • Tilby de beste finansieringsproduktene i markedet
 • Et kundeservice som er alltid klar for å hjelper kunde
 • Tilpasse alle lånetilbud for ulike økonomiske situasjoner
 • Alltid gi en grundig vurdering av alles søknader raskt og effektivt

Historie

Da KlikkLån startet sitt samarbeid med THORN på 80-tallet, så førte dette en rekke positive endringer i KlikkLåns portefølje av finansieringsprodukter. En viktig konsekvens var at de kunne tilby lån med høy beløp og ikke minst med lav rente og lang nedbetalingstid. KlikkLån har blitt svært populær i de siste årene og dette har bidratt til at KlikkLån har fornyet sine tjenester og effektivisert sin søknadsprosess.

Hva tilbyr KlikkLån?

Hos KlikkLån kan du få både kontantlån og forbrukslån. Lånetilbudene innhold vil være avhengig av din personlige økonomiske situasjon. Men de har til felles at KlikkLån vil alltid forsøke gi deg det mest gunstige lånet, både i forhold til din betalingsevne og hvor mye penger du ønsker å låne. Som regel vil lav nedbetalingsevne føre til høyere rentesats, og det motsatte hvis du har god betalingshistorikk. KlikkLån vil derimot vurdere kundeforholdet over tid og kan gi deg høyere kreditt dersom du har vært flink med å tilbakebetale lån. Hvis du oppfyller alle kravene som beskrevet skal de lite til for at du ikke får innvilget søknaden. Hvis søknaden blir innvilget bør du bruke BankID for signeringen, dette gjør at du kan overføre penger til kontoen på samme dag som søknaden blir godkjent.

Hva synes andre om KlikkLån?

KlikkLån er en solid aktør i markedet, men ifølge forbrukertjenesten Testerne AS så har det et godt forbedringspotensiale. Mange av KlikkLåns finansieringsprodukter er svært attraktive, men årlig gebyr og termingebyr trekker ned på Testerne AS sin vurdering av KlikkLån. På en annen side har KlikkLån vist god evne til å endre sine produkter basert på tilbakemeldinger fra kunder. F.eks. behovet for raskere søknadsprosess gjorde at de innførte BankID-signering på søkn