Oversikt av Komplett Bank Lån

3.87/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Låneramme far 10.000 til 500.000 kr
  • Gunstig rente far 7,9% til 19,9%
  • Disponer pengene som du vil
  • Etableringsgebyr
  • Termingebyr
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger
Alder
20 år
Statsborgerskap
Norsk (eller lignet inntekt i Norge)
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
19,9 %
Effektiv rente
11,2 - 28,21 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
490 - 1950 kr
Termingebyr
35 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Komplett Bank Lån

Komplett Bank er en norsk bank som blant annet tilbyr nordmenn forbrukslån. De arbeider for å gi kundene sine gode vilkår og for at de skal være så fornøyde som overhode mulig. De ser på det som unødvendig å kalle lån ‘oppusingslån’ eller ‘fritidslån’, når det i prinsippet er det samme – et lån uten sikkerhet. Derfor har de samlet alle lån uten sikkerhet til det de kaller Fleksibelt Lån. Et Fleksibelt Lån er dermed et lån uten sikkerhet hvor banken ikke blander seg inn i hva du velger å bruke pengene på.

 

Lånevilkår hos Komplett Bank

Hos Komplett bank kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner. Dette kan du gjøre uten å måtte stille eiendeler til sikkerhet, og du velger helt selv hva du vil bruke pengene på. Når du har fått et lånebeløp innvilget, kan du selv velge hvor mye penger du vil ta ut innenfor lånerammen. Dersom du ikke tar ut alt, kan du senere ta ut resten dersom det blir behov for det. Du kan også velge selv når du ønsker å betale tilbake på lånet, så lenge du minimum betaler månedlig renter og gebyrer.

For å få godkjent søknad hos Komplett Bank er du nødt til å være norsk statsborger og ha en registrert liknet inntekt. Lånesøknaden din vil heller ikke bli innvilget dersom du har aktive inkassosaker.

 

Søknadsprosessen

Med et Fleksibelt Lån fra Komplett Bank vil du få innvilget en låneramme på opptil 500 000 kroner. Hvor mye du får innvilget avhenger av en kredittvurdering av din personlige økonomi.

Du søker om lån ved å fylle ut et enkelt søknadsskjema. Når du får svar på søknaden, vil du motta et uforpliktende tilbud med foreslått beløp og rentesats. Dersom du ønsker å takke ja til tilbudet, vil pengene bli utbetalt til din konto og du velger så selv hva du vil bruke pengene til. Låneavtalen kan signeres med BankID. Hvis du søker om et større beløp, utbetales lånet først etter at lønnsslipp og selvangivelse har blitt verifisert.

 

Trygghet hos Komplett Bank

Dersom du trenger hjelp eller veiledning kan du kontakte Komplett Bank på kundeservice mellom 09-16 alle hverdager. De er tilgjengelige både på telefon og mail.

Komplett Bank ble etablert i 2014 med tillatelse fra Finanstilsynet og de er medlem av det norske bankforsikringsfondet.

Hvis du søker om beløp høyere enn 150 000 er du nødt til å dokumentere med selvangivelse og lønnsslipp at du har god nok økonomi til å ta opp et lån. Komplett Bank låner ikke ut penger, med mindre de vet at låntager har mulighet til å betale tilbake lånet.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en nominell rente på 14,3% og en effektiv rente på 16,9%. Kostnad: 29 333 kr. Totalt vil lånet da koste 94 333 kr. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

 

Sammendrag

Komplett Bank dropper alle kallenavn på lånene sine, og samler heller alle sammen under lånet Fleksibelt Lån. Velg selv hvor mye innenfor lånerammen du vil bruke og bruk det til hva du vil. Søk et lån fra 10 000 til 500 000 kroner hos Komplett Bank og få en nominell rente fra 7,9% til 19,9%.