Oversikt av Leasy

3.66/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Du kan justere nedbetaling til små månedsbeløp
 • Du kan innfri lånet tidligere uten ekstra gebyr eller avgifter
 • Du kan få en nedbetalingstid på opp til 72 måneder
 • Tilgang til fleksible betalingsmetoder
 • Litt uoversiktlige lånetilbud
 • Vanskelig å finne de årlige omkostningene
 • Fast årsinntekt
 • Godtar ikke betalingsanmerkninger og aktive inkassovarsler
Alder
20 år
Årsinntekt
Fast
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 50000 kr
Løpetid
12 - 72 Måneder
Rentesats
23,9 %
Effektiv rente
12,93 - 52,85 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Leasy

LEASY er et dansk selskap som tilbyr et stort utvalg av finansieringsløsninger. De stilling ingen spørsmål til hva du bruker lånet til og vil alltid vurdere søknaden din grundig før de gir et svar. De er et svært kjente og et etablert firma i Skandinavia. LEASY har hovedkontor i Odense, Danmark. Imidlertid har de over flere tusen kunder i Norge.

 

Visjon

God kundeservice og skreddersydde finansieringsprodukter er målet. De jobber stadig med å forbedre sine produkter og sin service slik at du kan oppleve:

 • Markedets beste lånetilbyder
 • Rask og effektiv søknadsbehandling
 • Lånetilbud med høy kredittgrense og lav rente
 • Og ikke minst gunstig nedbetalingstid og betalingsutsettelse

For å skille seg ut som lånetilbyder lytter selskapet mye på kundetilbakemeldinger og undersøker markedet hele tiden for å kunne tilby de mest konkurransedyktige lånetilbudene. De utfører til og med regelmessige kundeundersøkelser for å teste nivået av kundetilfredshet og løse potensielle misforståelser eller problemer som kan eller har oppstått.

 

Historie

LEASY omfattende erfaring skyldes at de ble allerede etablert i 1985 av Niels Thorborg. Selskapet utvidet seg raskt og kom inn i det norske markedet i 2001. Dette førte til en rekke avdelinger både i Danmark og Norge, og en følge er at det finnes nå et helnorsk callsenter, der kunder kan få svar på både store og små spørsmål.

 

Hva tilbyr LEASY?

LEASY tilbyr forbrukslån, kredittlån, kontantlån, lavrente lån og dessuten SMS lån. Søknadsprosessen skjer elektronisk og det er mulig å signere med BankID, slik at søknadsbehandlingen går raskt og effektivt. LEASY bryr seg ikke hva du bruker pengene til, og du kan selv bestemme hvor mye du vil tilbakebetale per måned. Avhengig av din økonomiske situasjon så vil LEASY lage et skreddersydd tilbud til deg. Som regel så vil du få lavere rente jo høyere inntekt du har. Sjansen for at du får innvilget maks kredittgrense er også avhengig av inntekten din, men også om du har hatt god betalingshistorikk.  Hvis det skulle skje at du får lav kreditt så er det alltid mulig å for høyere på et senere tidspunkt.

 

Låneeksempel

Lån 25 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 26,24%. Kostnad: 17 716 kr. Totalt vil lånet da koste 42 716 kroner. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

 

Hva synes andre om LEASY?

LEASY rangerer ganske høyt hos flere nøytrale omtalesider. Trustpilot som er et av Europas mest brukte omtaleside har gitt dem en poengskår på 8,3 av 10, og dessuten 4 stjerner, der 5 stjerner er høyest antall stjerner. De kan dermed lett plasseres blant de beste lånetilbyderne i markedet, og dersom de forsetter med å forbedre sine tjenester og produkter – slik de gjør nå – vil det ikke være lenge til at LEASY kan kåre seg til Norges beste lånetilbyder.