Oversikt av Lendo

4.80/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Trygghetsforsikring for uforutsette situasjoner hvor du ikke kan betale ned på lånet
  • Tilbyr både forbrukslån og refinansiering
  • Serviceinnstilt kundeservice som kan kontaktes på både e-post og telefon
  • Ganske høye krav
  • Litt arbeid med å velge ulike lånetilbud
  • Etableringsgebyr
Alder
20-70 år
Årsinntekt
120 000 kr
Statsborgerskap
Norsk
Inkasso
Nei
Betalingsanmerkinger
Nei
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
36 - 180 Måneder
Rentesats
32,00 %
Effektiv rente
7,6 - 37,3 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
120 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
900 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
60 minutter
Utbetalingtid
1 Dag

Om Lendo

Lendo er en låneformidler som har hjulpet flere tusenvis av mennesker å få de beste lånevilkårene. Den berømte norske Finn.no eier Lendo, og de er også en del av Schibsted-konsernet som er et av Nordens største mediekonsern med avdelinger over hele verden. Lendo er en seriøs aktør som har gode samarbeidsavtaler med ledende banker i markedet, inkludert Gjensidige Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Svea Finans og Ekspress Bank.

 

Visjon

For å gi sine kunder de beste lånetilbudene så har Lendo utviklet en effektiv søknadsprosess i samarbeid med ledende finansieringsselskaper. Deres visjon er å finne den beste banken med det mest attraktive lånet for din personlige økonomi. De jobber målrettet med å:

  • Sammenligne lånetilbud fra en rekke banker for gi deg det beste tilbudet
  • Sørge for at søknadsprosessen skal bli ferdig i løpet av 24 timer
  • Gi deg lånetilbud som er gyldig i lang tid, per dags dato får du 30 dagers gyldighet
  • Alltid gi deg et uforpliktende tilbud

Historie

Lendos kunder kommer fra hele verden og dette er alene god nok grunn til å hevde at selskapet er en seriøs aktør. Selskapet består av en gruppe finanseksperter som finkjemmer markedet av finansieringsprodukter slik at du kan spare tid og penger på å få det beste lånetilbudet. Lendo utvider stadig sitt nettverk av samarbeidspartnere og i de siste årene har Lendo blitt et av de mest populære låneformidlerne i det norske markedet.

 

Hva tilbyr Lendo?

Låneformidleren Lendo kontakter en rekke ulike banker for å finne alle typer finansieringsprodukter. Dette inkluderer forbrukslån, refinansieringslån og boliglån. På deres hjemmeside kan du også kalkulere lånsomkostninger med deres lånekalkulator og dessuten få tips om hvordan du får innvilget søknaden din. Lendos eksklusive samarbeidsavtaler med en rekke banker har gjort at de kan tilby lånetilbud med kredittgrense på inntil 500 000 kr. Lånemarkedet blir stadig fylt med nye aktører og tilbud. For mange er det forvirrende og vanskelig å sammenligne ulike lån. Lendo er svaret for de som ønsker en effektiv og trygg søknadsprosess. Du trenger ikke å fylle flere søknader, kun én og Lendo vil sende den til en rekke banker.Lendo er også kjent for å være veldig grundig med lånetilbudene, og dermed gir de sine søkere et stort tilbud av lånetilbud.

 

Låneeksempel

Lån 150 000 kroner over 5 år til en rente på 7,90% og en effektiv rente på 9,61%. Det forekommer et etableringsgebyr på 900 kroner. Lånet vil da totalt koste 195 720 kroner. Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%. Nedbetalingstid 3-15 år. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

 

Hva synes andre om Lendo?

Lendo skåret gjennomsnittlig hos de fleste tester. De har fremdeles mye å lære i det norske markedet, mener noen, mens andre er stort sett fornøyd med Lendo. Testerne AS har gitt dem vurderingen terningkast 3. Fortalt med andre ord er Lendo en solid låneformidler med forbedringspotensiale som godt kan anbefales for de fleste.