Oversikt av Mycredit

4.50/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Søknaden blir vurdert av flere låneinstitusjoner
  • Mulig å søke på tross av betalingsanmerkning/inkasso
  • Lån opptil 500 000 kroner
  • Høyt alderskrav
  • Må ha fast jobb
  • Må ha ordnet økonomi
Årsinntekt
Fast inntekt
Alder
25 år
Betalingsanmerkinger
Ja
Beløp
20000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
- %
Effektiv rente
7,9 - 19,9 %
Min. alder
25 år
Min. inntekt
250 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
--
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Mycredit

Mycredit er et nytt konsept som har knyttet seg til sterke samarbeidspartnere. Din lånesøknad blir vurdert av flere forskjellige långivere, og sikrer deg best mulig vilkår. Du søker gratis og uforpliktende og får 14 dagers angrefrist dersom du velger å godta et tilbud.

 

Vilkår hos Mycredit

Hos Mycredit kan du søke om lånebeløp på mellom 20 000 og 500 000 kroner.

For å søke om lån hos Mycredit er du nødt til å være over 25 år. De krever også at du har en fast inntekt og god orden i økonomien. Gjennom en kredittsjekk av søker vil de vurdere om du er kanditat til lån og videre vurdere hvilke effektiv rente de kan tilby deg.

Dersom du har inkasso eller betalingsanmerkning behøver du ikke å være bekymret. Hos Mycredit kan du likevel få en vurdering, uten av å få ubehagelige brev i posten. Dette er helt kostandsfritt, den eneste betingelsen er at du har mulighet til å stille eiendel til pant.

 

Søknadsprosessen

Det er enkelt og greit å søke om lån gjennom Mycredit. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et søknadsskjema på nettsiden deres. Du velger ønsket beløp og fyller ut raskt noen bokser angående alder, inntekt, statsborgerskap, utdannelse etc. Dersom du ikke får svar med en gang, er søknaden din under behandling hos fem forskjellige banker. Når resultatet av søknaden din er klar vil du bli kontaktet av kundesenteret. Da vil du bli orientert om hva de kan tilby deg og hva som skjer videre før lånet utbetales.

Det er enkelt, raskt og helt trygt.

 

Trygghet hos Mycredit

Samarbeidspartnerne til Mycredit er finansagenter og bankvirksomhet som gjør god, etisk og troverdig innsats for å sørge for at du får det lånet du behøver.

Dersom de ser at din økonomi tilsier at det blir vanskelig for deg å betale ned lånet, vil de fraråde deg fra å ta opp lån. Dermed blir du sikker på at du ikke tar opp et lån du ikke har råd til, eller at du får de betingelsene som passer deg.

Mycredit er helt upartisk og påvirker ikke hvilke långivere du får tilbud fra. De lar långiverne konkurrere om å få deg som kunde. Dermed kan du være sikker på å få best mulig betingelser for deg. Uten av at dette koster deg noe eksta.

Du har også 14 dager angrerett på finansieringstjenester kjøpt over internett.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 15,8%. Det forekommer et etableringsgebyr på 640 kroner. Totalt vil lånet da koste 92 309 kroner. Max effektiv rente: 19,9%.

 

Sammendrag

Mycredit tilbyr forbukslån fra flere forskjellige finansinstitusjoner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut én søknad. Den blir vurdert av opptil fem forskjellige långivere. Dermed blir de nødt til å strekke seg ekstra langt for å få deg som kunde. Slik er du sikret best mulig betingelser. Og frykt ikke, det er fortsatt en sjans for deg som sitter med inkasso eller betalingsanmerkninger. Mycredit gir deg en sjanse til å bli vurdert på tross av dem. Søk om lån gjennom Mycredit og vær sikker på at du får et godt og overkommelig lån.