Oversikt av Nordiclån

4.10/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Fast månedlig ytelse
  • Innfri hele eller deler av lånet når som helst
  • Konkurransedyktig rente
  • Kan lån opp til 50 000 kroner
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger
  • Norsk statsborger i minst ett år
Alder
20-75 år
Betalingsanmerkinger
Nei
Statsborgerskap
Norsk statsborger i minst ett år
Inkasso
Ingen aktiv inkasso
Årsinntekt
Må ha lignet til Norge de siste årene
Beløp
10000 - 50000 kr
Løpetid
12 - 80 Måneder
Rentesats
23,87 %
Effektiv rente
13,30 - 52,85 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
--
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
1 Dag

Om Nordiclån

NordicLån gjør det enkelt og trygt for deg å låne penger. Her kan du låne på den måten aom passer deg best. Dersom du er klar til å låne penger, kan prosessen være over på kort tid. De har ikke gjort prosessen vanskeligere enn det den må være. De bryr seg om kunden og passer på slik at du ikke tar på deg mer lån enn det du har økonomi til.

 

Vilkår hos NordicLån

Hos NordicLån kan du søke om beløp mellom 10 000 og 50 000 kroner. Løpetiden kan gå fra 12 til 80 måneder. Renten ligger mellom 8,73 til 23,87 prosent. Men den nøyaktige årlige og effektive renten vil bli satt individuelt. Den vil fremgå i låneavtalen dersom søknaden din blir innvilget. Jo bedre kredittvurdering du har, desto bedre effektiv rente vil du bli tilbudt.

Dette er forbrukslån uten krav til sikkerhet. Det betyr at du ikke behøver å stille personlige eiendeler til pant. Videre betyr det også at du kan bruke pengene til akkurat hva du selv måtte ønske. Det er ingen som vil legge seg i opp i hva pengene går til.

Ut fra lånebeløp og løpetid blir det fastsatt et månedsbeløp, slik at du alltid kjenner til utgiftene knyttet til lånet. Du kan når som helt velge å innfri deler eller hele lånet, uten ekstra kostnader.

For å få søknaden innvilget hos NordicLån er du nødt til å være 20 år og ikke eldre en 75 år. Du kan ikke være registrert med betalingsanmerkninger eller ha noen aktive inkassosaker. Det er også et krav om fast inntekt og norsk statsborgerskap i minst ett år.

 

Søknadsprosessen

Søknadsprosessen hos Nordiclån er så oversiktlig som du kan få det. Alt du behøver å gjøre er og fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet. Dersom du søker innenfor åpningstidene, vil de foreta en kredittvurdering av deg. Hvis du er fornøyd med betingelsene du blir tilbudt er du klar til å signere. Signeringen skjer enten med BankID eller med en fysisk kontrakt. Dersom du velger en fysisk kontrakt, vil det ta noe lenger tid å få utbetalt pengene.

 

Trygghet hos NordicLån

Det er trygt å søke om lån hos NordicLån. Det er helt uforpliktende og gratis. Det beste er at du ikke driver risikosport dersom du tar opp et lån hos dem. De gir kun ut lån dersom de anser det som ansvarlig å låne ut til deg. Det er viktig at din økonomi ikke går i grus på grunn av et lån du har tatt opp hos dem. Derfor kan du være trygg på at din søknad ikke blir innvilget, dersom NordicLån tror du ikke kan klare belastningen av de månedlige ytelsene.

Dine personopplysninger blir behandlet i fortrolighet og brukes kun til en effektiv behandling av din søknad.

Du kan også få god veiledning hos NordicLån før du tar opp et lån. På den måten kan du lett finne ut av hvor mye penger du har økonomi til å låne, og hvor lang løpetid du bør velge. På hjemmesiden ligger et excel budsjettskjema som er svært enkelt å bruke. Sett alltid opp et budsjett før du søker om lån.

Dersom det er mer du lurer på, kan du enkelt nå NordicLån på telefon eller epost. Mandag til torsdag kl 8-18, fredag kl 8-16 og lørdag kl 11-16.

 

Låneeksempel

Lån 25 000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 26,24%. Kostnad: 17 716 kr. Totalt vil lånet koste 42 716 kroner. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

 

Sammendrag

Hos NordicLån låner du trygt opp til 50 000 kroner. Dersom du er fornøyd med tilbudet og signerer elektronisk, vil du deretter motta pengene på konto. Vær sikker på at du ikke låner mer enn det du kan ta deg råd til, da kan det fort bli dyrt. Søk lån hos NordicLån du også!