Oversikt av Opp Finans

4.22/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Signer trygt med BankID
  • Konkurransedyktig rente
  • Tilbyr både forbrukslån og refinansiering
  • Ikke alle får maks kredittgrense
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger eller aktive inkassovarsler
  • Minimums årsinntekt på 200 000 kroner
Alder
21 år
Årsinntekt
200 000 kr
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
19,9 %
Effektiv rente
7,98 - 22,04 %
Min. alder
21 år
Min. inntekt
200 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
50 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
2 Dager

Om Opp Finans

OPP Finans er et av de største tilbyderne av forbruksfinansiering. De kommer fra Gjensidige Bank som har lang historie og erfaring innenfor finansieringsmarkedet. Mange kjenner dem fra sine fleksible lånetilbud som reklameres jevnlig på TV og som har høye kredittgrenser fra 10.000 til opptil 500.000 kr. OPP Finans kunder inkluderer både de med høy og lav økonomi, slik som studenter, enslige forsørgere og de med faste, stabile med yrker innenfor næringsliv eller offentlig sektor. Produktporteføljen av finansprodukter for ulike behov og kunder er også en svært god styrke ved OPP Finans.

 

Visjon

Norges mest berømte tilbyder av forbrukslån har som mål å stadig forbedre sine finansprodukter og ha høy kvalitet på sin kundeservice. I tillegg jobber de målrettet med å:

  • Tilby lån til markedets beste priser
  • Skreddersy lån slik at de passer med kundens behov og ønsker
  • Sørge for at alle kunder får en grundig risikovurdering
  • Være en transparent og ansvarlig lånegiver

OPP Finans mener at alle trenger en ekstra sjanse til å dekke sine økonomiske behov. De er derfor stolte av å ha hjulpet flere tusenvis av nordmenn å oppnå sine økonomiske mål.

 

Historikk

OPP Finans er et resultat av Gjensidige Bank som allerede i 1993 ble etablert. Etter kort tid ble selskapet fusjonert med Sparebanken NOR. Dette resulterte i at selskapet tilegnet seg god erfaring i finansieringsmarkedet. Navnet skiftet dermed til Gjensidige NOR Sparebank og ble lansert på nytt i 2007, under navnet Gjensidige Bank. I dag har selskapet hovedkontor i Oslo og Førge, og står bak det berømte varemerket OPP Finans som ble etablert i 2012, etter en lang erfaring i markedet av bank – og finanstjenester. På samme tid i 2012 overtok også Gjensidige Bank forbrukslånstilbyderen Citibank i Norge De tilegnet seg dermed enda mer ekspertise i finanseringsmarkedet.

 

Hva tilbyr OPP Finans?

De tilbyr finansprodukter til konkurransedyktige priser. Forbrukslånet kommer uten krav til sikkerhet og med en høy kreditt på inntil 500.000 kr. Du kan også søke om refinansiering av kredittkortgjeld hos OPP Finans. Avhengig av din inntekt, arbeidssituasjon, gjeldssituasjon og en rekke andre variabler vil de tilby deg et skreddersydd lån. Det gir deg muligheten til å enkelt rette opp en skjev personlig økonomisk situasjon. Deres kunder betaler ofte ned sine lån raskere enn avtalt, og dette skyldes ikke minst at OPP Finans tilpasser sine finansprodukter til kundene behov og situasjon.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år til en nominell rente på 14,9% og en effektiv rente på 18,35%. Det forekommer et etableringsgebyr på 950 kroner og en månedsgebyr på 50 kroner. Totalt vil lånet da koste 97 784 kroner.

 

Hva synes andre om OPP Finans?

De har vunnet en rekke tester, inkludert «Beste forbruker lån» i 2015 og 2016. De rangerer også høyt når ulike finansprodukter blir vurdert, f.eks. har de kommet på andreplass når gjelder «Lån uten sikkerhet». Imidlertid det alle tester har til felles er at OPP Finans fremstår som en seriøs og troverdig kredittilbyder som til passer seg kundens behov.