Oversikt av Santander

4.41/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Forbrukslån uten sikkerhet
 • Svært lang nedbetalingstid på inntil 15 år
 • Uforpliktende tilbud og gratis søknad
 • Lav minsterente
 • Høy kreditt på opptil 350 000 kr
 • Etableringsgebyr
 • Ganske strenge krav
Alder
25 år
Årsinntekt
200 000 kr
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 350000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
21,9 %
Effektiv rente
8,61 - 24,2 %
Min. alder
25 år
Min. inntekt
200 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
1 Dag

Om Santander

Santander Consumer Bank er tilknyttet et av verdens største finanskonsern, Banco Santander, og tilbyr et komplett utvalg av finansieringsløsninger. Forbrukslån med og uten sikkerhet og dessuten lån med fleksibel nedbetalingsplan og lav rente, som er bare noen av fordelene som de tilbyr.

Visjon

Selskapet har et stort nettverk av avdelinger og for å få sine enorme ressurser til jobbe effektivt sammen og tilby kunder den beste lånsopplevelsen, så jobber de iherdig med å:

 • skape et gode kunderelasjoner er preget av en vennlig atmosfære
 • tilby lånetilbud med lavrente
 • gi liberale krav til søker
 • sørge for lang og fleksibel nedbetalingstid

Santander er stolte av at de har alltid gjort sitt beste for å gi sine kunder gode lånetilbud. De mener at alle fortjener en ny økonomisk sjanse, og gjør det lille ekstra for gi kunder skreddersydde tilbud med de beste betingelser og krav.

Historie

Som et av markedets mest eldste aktører har de lang erfaring med finansieringsprodukter. De ble grunnlagt så tidlig som i 1946 og har siden da blitt et av Norges mest kjente banker. Santander har hovedkontor på Lysaker ved Oslo og har hjulpet hundretusener av nordmenn å oppnå sine økonomiske mål. Gjennom årene har de også inngått en rekke avtaler innenfor detaljhandelen, slik at de nå kan tilby kredittkort med god rabatt og lave kostnader.

Hva tilbyr Santander bank?

Lånetilbyderen Santander Bank tilbyr ulike finansieringsprodukter, inkludert handlekonto, forbrukslån, kredittkort, fritidslån og billån. De har også lån uten krav til sikkerhet og kredittkort-tilbud der du ikke trenger å skifte bank. Mange benytter også dem som bank etter som de har svært gode betingelser for sparekontoer med høy rente.  For mange er det også mye enklere å betjene lån hos Santander enn andre. Dette skyldes ikke minst at de har en lang nedbetalingstid og dessuten betalingsutsettelse via deres «handlekonto».

Kravene er noe strengere enn hos andre lånetilbydere. Dette skyldes at Santander har en rekke lån uten krav til sikkerhet. Noen av kravene kan tøyes dersom du f.eks. søker sammen med ektefelle eller samboer, slik at inntekten og betjeningsevnen blir bedre.

Hva synes andre om Santander?

Selv om de har vært lenge i markedet så har de konsekvent hatt et godt omdømme og gode kundeforhold. Forbrukertjenesten Kredittesten.no, som er en nøytral part, har vurdert Santander og konkludert med å gi dem terningkast 5. Ifølge dem var det en overvekt av fordeler i forhold til ulemper, og fremhever spesielt deres lave minsterente og lange nedbetalingstid. De har også vunnet den prestisjefylte prisen «Best Bank in Western Europe» i 2014, noe de færreste kan skilte med. Prisen understreker deres gode kredittverdighet, solide balanse og internasjonale spredning. Fortalt med andre ord er Santander en seriøs aktør med en stor tilfreds kundebase.