Oversikt av Thorn Privatlån Pluss

3.67/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Personlige veiledning i håndteringen av lån
  • Gunstig finanslån for kjøp av hjemmeelektronikk og hvitevarer fra Thorn
  • Lån uten krav til sikkerhet
  • Lav kredittgrense
  • Høyt etableringsgebyr
  • Godtar ikke betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
Alder
20 år
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
10000 - 100000 kr
Løpetid
12 - 72 Måneder
Rentesats
23,87 %
Effektiv rente
14,76 - 52,85 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
1820 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
1 Dag

Om Thorn Privatlån Pluss

Thorn er både et firma og en lånetilbyder som er kjent for å være leverandør og utleiebedrift for elektroniske produkter. Thorn tilbyr finansieringstjenester for hjemmeelektronikk, i tillegg til ulike lån inkludert forbrukslån og refinansieringslån. De tilbyr høy kredittgrense og en lav årlige rente. Nedbetalingstiden er svært fleksibel og du kan innfri lånet tidligere enn fristen helt uten gebyrer.

 

Visjon

Lånetilbyderen Thorn jobber målrettet med å tilby de mest konkurransedyktigste finansieringsproduktene i markedet. Thorn arbeider også hardt for å skape de beste kundeopplevelsene ved å:

  • tilby grundig og personlig rådgivning til alle sine kunder
  • skreddersy lånetilbudene slik at betjeningsevnen blir realistisk
  • sørge for at søknadsbehandling går raskt og sikkert
  • senke alle gebyrer og tilby lån med gratis gebyrer der det er mulig

Thorn vurderer alle kundeforhold nøye, og dersom du viser at du er flink med å tilbakebetale lånet, kan det godt hende du kan få høyere kreditt dersom du ønsker det.

 

Historie

Thorn eller Thorn Privat Finans har eksistert helt siden 1970 og er dermed et av de eldste lånetilbyderne i markedet. Deres ekspertise innen forbrukslån og ikke minst kredittkjøp av hjemmeelektronikk gjør at de kan tilby de mest gunstige lånene. De tilpasser seg hele tiden markedet og kundenes behov. Dette har ført til at de har et unikt utvalg av finansieringstjenester med konkurransedyktige betingelser. I dag har Thorn hjulpet flere tusenvis av nordmenn å oppfylle sine økonomiske drømmer med transparente lån.

 

Hva tilbyr Thorn Privatlån Pluss?

Thorn tilbyr ulike varianter av forbrukslån, slik at du kan finne et som er skreddersydd din personlige økonomi. Hos Thorn kan du få følgende lån; Thorn Privatlån Pluss, Pauselån, Trygglån og Produktfinans. Det alle lånene har til felles er at de har fleksibel nedbetalingstid og svært høy kreditt. Trygglån har også den unike fordelen at du er forsikret dersom du blir arbeidsledig, da vil nemlig forsikringen dekke avdragene. Produktfinans er perfekt for de som trenger å gjøre innkjøp av elektronikk og hvitevarer. Produktet inkluderer til og med frakt hjem til ditt hjem. Lånetilbyderen Thorn stiller ingen spørsmål til hva du bruker pengene til, og du får gratis råd og veiledning til hvordan du håndterer lånet.

 

Gunstige fordeler med Thorn Privatlån Pluss

Det kunder hos Thorn liker aller best er at de får lån uten krav til sikkerhet. Dette betyr at du ikke trenger å stille eiendeler slik som bilen din eller boligen din for å få innvilget et lån. Nedbetalingstiden er inntil 60 måneder og du velger selv når du setter fristen innenfor den perioden. Det koster selvfølgelig ingenting i gebyr å innfri lånet tidligere.

 

Låneeksempel

Lån 25 000 kroner 0ver 5 år til en effektiv rente på 15,13%. Det forekommer et etableringsgebyr på 695 kroner. Totalt vil lånet da koste 35.008 kroner.

 

Hva synes andre?

Thorn er særlig kjent for sin effektive og serviceinnstilte kundeservice, og det har de fått mye ros for. Forbrukertjenesten Kredittesten.no kan bekrefte dette, og legger også til at Thorn Privatlån Pluss har gode lånetilbud. Imidlertid er lånetilbudene mest gunstig for de som trenger finansiering av hjemmeelektronikk og hvitevarer. Fra dette ståstedet er Thorn Privatlån Pluss en god løsning, men for andre kan dette vare ugunstig. Derfor gir Kredittesten Thorn terningkast 2, men dersom Thorn utvikler finansieringstjenestene sine til å være attraktive for også andre type kunder, så vil Thorn lett få en bedre vurdering.