Oversikt av Web Finance

4.31/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Betal ned lånet når du har råd til det
  • Disponer pengene slik du selv ønsker
  • Uforpliktende søknad
  • Uspesifiserte krav
Alder
18 år
Beløp
5000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
26 %
Effektiv rente
7,9 - 15,3 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
--
Godkjenner anmerkning hos SI
Ja
Etableringsgebyr
290 - 1090 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
30 Sekunder
Utbetalingtid
2 Dager

Om Web Finance

WebFinance er laget for å gjøre det enklere for nordmenn å velge finanstjenester. De ønsker å hjelpe privatpersoner til å finne riktig forbrukslån. Det er helt gratis og uforpliktende. Skaff deg et forbrukslån, og bruk pengene til det du selv ønsker. Med Fleksibelt lån kan du betale ned med markedets laveste månedsbeløp.

 

Lånevilkår hos WebFinance

Med et forbrukslån fra WebFinance kan du låne alt fra 10 000 til 400 000 kroner. Man er ikke nødt til å stille til sikkerhet, og man kan disponere pengene fritt. Dersom du får en låneramme på 300 000, men kun velger å bruke halvparten, kan du velge å ta ut mer innen for denne rammen når du selv måtte ønske det.

Løpetiden på dette forbukslånet kan være fra 1 år til 7 år. Jo lenger nedbetalingstid du velger, desto lavere månedlig beløp behøver du å betale. Renten ligger på mellom 7,9% til 22,25%. Hvilke rente du til slutt blir tilbudt, avhenger av långiverne’s vurdering av din personlige økonomi.

Det er ikke spesifisert en nedre aldergrense eller inntekt som krav for å få godkjent et lån via WebFinance. Dette er individuelt for hver bank WebFinance samarbeider med.

 

Søknadsprosessen

En søknad om lån gjennom WebFinance er enkel og rask. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et skjema. Videre vil du motta tilbud. Når du har bestemt deg for om du ønsker å godta et av tilbudene du har fått, kan du signere avtalen. Avtalen signeres trygt og raskt med BankID eller på papir. Du mottar pengene kort tid etter låneavtalen er signert.

 

Trygghet hos WebFinance

WebFinance samarbeider med flere av de største långiverne på markedet. Ved hjelp av et enkelt skjema, søker du i flere forskjellige banker. Dette skal sikre deg et bredt spekter av tilbud. Slik kan du få et lån best mulig tilpasset deg. Du er helt uforpliktet til en søknad, slik at du ikke trenger å bestemme deg for å ta et lån før du har fått et reellt tilbud.

 

Sammendrag

WebFinance gir deg muligheten til et forbrukslån som du kan bruke til hva du vil. Lån opptil 400 000 kroner. Søknadsprosessen er enkel, rask og trygg. Dersom du får innvilget en lånesøknad, vil pengene bli utbetalt direkte til din konto.