Oversikt av Ya Forbrukslån

3.89/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Ingen etableringsgebyr
  • Lang nedbetalingstid på opptil 15 år
  • Avdragsfrihet inntil 3 år
  • Minimum inntekt på 250 000 kr
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Lignet i Norge i minimum 3 år
Alder
20 år
Årsinntekt
250 000 kr
Statsborgerskap
Norsk
Betalingsanmerkinger
Nei
Inkasso
Nei
Beløp
30000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
20,58 %
Effektiv rente
9,52 - 35,5 %
Min. alder
20 år
Min. inntekt
250 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
900 kr
Termingebyr
--
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
2 Dager

Om Ya Forbrukslån

yA Bank er norsk bank med et stort utvalg av bankprodukter. De har blitt kåret til norgesmester i Bank NM hele 8 år på rad. De har over 100 000 fornøyde kunder og jobber hardt for å kunne tilby markedets beste finansieringsprodukter med de aller beste betingelsene. At yA Bank er norsk betyr at du havner i trygge hender for banken er underlagt norske tilsynsmyndigheter. Dessuten er banken medlem av det norske Banksikringsfondet, noe som sikrer at du blir dekket av innskuddsgarantier gjeldende for norske banker.

 

Visjon

Bankens viktigste filosofi og verdigrunnlag er å tilrettelegge bankprodukter i forhold til kunders behov. Ekstra innsats for å skape de gode kundeopplevelsene er et must hos yA Bank og de jobber stadig med å:

  • utvikle moderne løsninger for å gi kunder en enda grundigere vurdering
  • sørge for at alle kunder får god oppfølging og veiledning
  • tilby lån uten dyre gebyrer og avgifter
  • ha lang nedbetalingstid

 

Historie

yA Bank ble stiftet i 2006 og sakte, men sikkert vokst seg til å bli et enorm finansselskap med over 100 000 fornøyde kunder. De er særlig kjent for sin gode tilpasningsevne i forholdet til markedets lånebehov og ikke minst at de lytter til sine kunder og tar like godt imot ros som ris. Gjennom årene har de opparbeidet seg en svært høy likviditetsreserve og en kapitaldekning, to faktorer som har bidratt til at yA Bank i dag er medlem av det norske Banksikringsfondet.

 

Hva tilbyr yA Bank?

De tilbyr ulike lån som blir tilpasset din personlige økonomi. De tilbyr kredittkort, forbrukslån med og uten sikkerhet og dessuten refinansieringslån. Du får tilbud om lån med gode betingelser, slik som lav minsterente, lang nedbetalingstid og ikke minst så koster låne lite eller ingenting. Søknadsprosessen er også svært rask og du kan forvente å få svar i løpet av kort tid.

 

Gunstige fordeler hos yA Bank

For mange yA Bank kunder er det betryggende å vite at banken er en spesialist på refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån i det private markedet. Denne ekspertisen gjør at de kan skreddersy lånene i en slik grad få andre kan. Og jo bedre tilpasset lånene er til din personlige økonomi jo enklere blir det for deg å betjene lånet. yA Bank viser også samfunnsansvar ved å regelmessig donere til veldedighetsorganisasjoner, inkludert Streetlight som jobber for gatebarn i Filippinene.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 kroner over 5 år med en effektiv rente på 16,7%. Kostnad: 28 908 kr. Totalt vil lånet da koste 93 908 kr. Max effektiv rente: 35,5%.

 

Hva synes andre om yA Bank?

Ifølge Trustpilot som er et av Europas mest brukte omtalesider, så blir de rangert som en «god» bank med 8,3 poeng av 10. I tillegg får de 4 stjerner av 5 totalt. Dette er en veldig høy poengskår som understreker at yA Bank er en trygg norsk bank som kan uten forbehold anbefales for alle.