Oversikt av Zmarta

4.69/5 - Anmeldt af Andreas Linde
 • Tilbyr både lån og refinansiering
 • Oversiktlig og effektiv søknadsprosess
 • Konkurransedyktig rentesats og kredittgrense
 • Kundevennlig support som bistår deg med sin ekspertise innen finansieringsprodukter
 • Relativt høyt etableringsgebyr
 • Minimum årsinntekt: 120 000 kr
 • Fast bosted i Norge
 • Ingen betalingsanmerkninger
Alder
18 år
Årsinntekt
120 000 kr
Inkasso
Nei
Beløp
5000 - 500000 kr
Løpetid
12 - 180 Måneder
Rentesats
18,15 %
Effektiv rente
9,2 - 33,3 %
Min. alder
18 år
Min. inntekt
120 000 kr
Godkjenner anmerkning hos SI
Nei
Etableringsgebyr
950 kr
Termingebyr
45 kr
Adm. avgift
--
Godkjenningstid
--
Utbetalingtid
1-5 Dag

Om Zmarta

Zmarta er en finansiell tjeneste som hjelper deg å finne og sammenligne de beste lånealternativene i markedet. Ved å søke igjennom Zmarta lar du mange lånetilbydere konkurrere om å gi deg det aller beste tilbudet. Dermed kan du velge og vrake i mellom de beste lånetilbudene med de mest gunstige lånebetingelsene. Det er helt gratis å bruke og tilbudene som blir sendt til deg er helt uforpliktende. Zmarta har hatt lang fartstid i markedet og har over 1 million fornøyde kunder i Skandinavia.

 

Visjon

For å skille seg ut i lånemarkedet så må alle aktørene ha konkurransedyktige fordeler. Zmarta er intet et unntak og jobber hardt for å:

 • inngå avtaler med de beste bankene i markedet
 • effektivisere søknadsbehandlingen
 • gi god informasjon om lånebetingelser og råd og tips for alle sine kunder
 • være en seriøs og transparent låneformidler

 

Historie

Selskapet Zmarta ble etablert allerede i 1983, men det var ikke før 2013 at de fikk dagens form. Ved å bygge på sine lange erfaringen satte Zmarta som mål å være best på lån og andre finansieringstjenester. Det var også grunnen til at de inngikk et samarbeid med Freedom Finanse for øke sin ekspertise og utvikle sitt produktportefølje av finansieringstjenester. I dag er det Zmarta Group som står bak låneformidleren Zmarta, og resultatet har gjort dem til et av markedets mest effektive låneformidler.

 

Hva tilbyr Zmarta?

De tilbyr lån i ulike former, inkludert refinansieringslån, forbrukslån, smålån og dessuten råd og tips slik at du ikke låner over betjeningsevne. Zmarta har en informativ nettside hvor du kan lese om hvordan du håndterer lånene dine, hvordan du får den beste lånerenten og mye mer. De tilbyr alle sine kunder en trygg og sikker tjeneste. All data blir kryptert og de oppdaterer stadig sine systemer jevnlig slik at søknadsprosessen går effektivt. I skrivende stund har Zmarta avtaler med over ti kjente långivere og banker. Zmarta har kun avtaler med de ledende lånetilbyderne i markedet for at du som kunde skal få kvalitetslån med gode betingelser.

 

Låneeksempel

Lån 65 000 korner over 5 år til en effektiv rente på 16,6%. Det forekommer et etableringsgebyr på 950 kroner og en månedlig avgift på 45 kroner. Totalt vil lånet da koste 93 730 kroner. Max effektiv rente: 33,3%.

 

Hva synes andre om Zmarta?

Kundene er stort sett fornøyd med deres tjeneste. De slipper å bruke tid og energi på å søke hos flere lånetilbydere og får god oversikt over alle lånetilbudene. Noen ønsker at de hadde en kalkulator på nettsiden for å beregne lånekostnader, men dette finnes imidlertid hos de fleste lånetilbydere. De får ofte ros for sin informativ nettside som har råd og tips om ulike finansieringsprodukter, og dessuten sin kundeservice som kan nås på live-chat. Alt i alt, er Zmarta en solid låneformidler som gjør det de lover og litt ekstra.