Hva er Fairlån?

Fair-laan.no er en internettbasert sammenligningstjeneste som ved hjelp av forskjellige finansielle kriterier hjelper deg med å vurdere hvilke lån som er mest fordelaktige for deg og din økonomiske situasjon. Vi ønsker å skape en gjennomsiktighet, slik at det å ta opp et lån blir så uproblematisk og overskuelig som mulig.

Vårt formål er å hjelpe deg med å finne det lån som best mulig tilfredstiller dine behov. Vi ønsker å sørge for at du ikke blir sittende med skyhøye renter eller ubehagelige overraskelser senere. Ved å bruke vår lånekalkulator kan du sammenligne lånene på markedet, og se hvordan fremtidige betalinger vil se ut. Vi hjelper deg med å ta en beslutning basert på harde fakta, fremfor en magefølelse.

Vi har skapt fair-laan.no til deg som ha en billig lån med lave renter og gode betingelser. I oversikten vår kan du enkelt og greit søke etter lånebeløp, varighet, utbetaling og anmeldelser, slik at du finner det lån som passer deg best.

Hver måned hjelper vi flere titusener av brukere med å finne de billigste og beste lån, skreddersydd til deres behov. Vi vil også veldig gjerne hjelpe deg med å gjøre de riktige vurderingene og ta et godt valg.

Hvorfor bruke fair-laan.no?

  1. Det er gratis å bruke fair-laan.no – Vi tjener penger på å henvise kunder til våre samarbeidspartnere.
  2. Det er lett å sammenligne – Vi har sammenlignet de beste og billigste selskapene innenfor lån. På den måten kan du treffe den riktige beslutning uansett hva slags lån du leter etter.
  3. Vi er 100% uavhengige – Vi viser deg et samlet bilde av markedet og alle selskaper blir behandlet likt. Dette er din garanti for at du vil finne det beste og billigste lån på fari-laan.no